Professzionális szolgáltatás az elektromos autók töltéséhez otthonában

Gyors és megbízható elektromos autó töltő telepítés győr és vonzáskörzetében

ev AUTÓ TÖLTÉS EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN

Kényelem

A gyorstöltő használata lehetővé teszi, hogy az elektromos autó tulajdonosok kényelmesen, a garázsukban, beállójukban vagy a telephelyi parkolókban tölthessék az autójukat, elkerülve a nyilvános töltőállomásokon való várakozást. Ez azt jelenti, hogy az autó mindig töltve lesz, amikor szükség van rá, anélkül, hogy külön utat kellene tenni a töltés érdekében.

versenyképes ÉS ÁTLÁTHATÓ árak

Kiváló ár-érték arányt kínálunk. Pontosan tudni fogja, mit fizet, és milyen szolgáltatások tartoznak a csomaghoz, így nem kell rejtett költségektől tartania.

Környezetbarát

Otthoni töltéssel a tulajdonosoknak lehetőségük van zöld energiaforrásokból származó áram használatára, például napenergia használatára, ha rendelkezésre állnak a megfelelő berendezések (ebben is segítünk igény szerint!). Ez tovább csökkenti az elektromos autók környezeti lábnyomát.

HOSSZABB ÉLETTARTAM

Az otthoni töltés lehetővé teszi az akkumulátor optimális töltöttségi szintjének fenntartását, ami hosszabb akkumulátor-élettartamhoz vezethet. A gyakori, rövidebb töltések, amelyeket az otthoni töltés tesz lehetővé, jobbak lehetnek az akkumulátor egészségének megőrzése szempontjából, mint a ritkább, teljes töltések.

Garancia és ügyféltámogatás

Minden telepítésünkre garanciát vállalunk, és ügyféltámogatási csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen bármilyen kérdés vagy probléma esetén. Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Személyre szabható

Az otthoni töltőberendezések gyakran lehetővé teszik a töltési beállítások személyre szabását, mint például a töltés időzítése, ami további kényelmet és költségmegtakarítást jelenthet. Például az autó tulajdonosa beállíthatja, hogy az autó csak az éjszakai, alacsonyabb díjszabású időszakban töltődjön.

Bízza szakértő csapatunkra a kiépítést és a telepítést, kérjen ajánlatot még ma!

Mi a telepítés menete?

1

felmérés

Első lépésként mérlegelni kell, hogy milyen típusú töltőre van szüksége. Ez magában foglalhatja a töltési sebesség megértését (pl. Level 1, Level 2), valamint az otthoni elektromos rendszerének képességeit. 

2

engedélyek beszerzése

Néhány helyen engedély lehet szükséges az elektromos töltőállomás telepítéséhez. Ellenőrizze helyi önkormányzatánál, hogy szükséges-e engedély, és ha igen, szerezze be azt.

3

Megfelelő töltő kiválasztása

Válasszon egy töltőállomást, amely megfelel az Ön igényeinek, és kompatibilis az autójával. A Level 2 töltők gyorsabb töltést tesznek lehetővé, de magasabb áramellátást igényelnek, ami további költségekkel járhat. Ha eladak, szakértő kollégánk segít Önnek!

4

Telepítés

Az elektromos szakember elvégzi a szükséges munkálatokat, beleértve az elektromos rendszer frissítését (ha szükséges), a töltőállomás felszerelését, és az összes szükséges vezeték és biztosíték telepítését.

5

ellenőrzés és átadás

Miután a töltő telepítve lett, fontos, hogy az elektromos szakember ellenőrizze a rendszer működését, hogy biztosítsa a töltő helyes és biztonságos működését. Ez magában foglalhatja a töltési folyamat tesztelését, hogy ellenőrizze, minden komponens megfelelően működik-e.

elektromos autó Töltő telepítés árak

Amennyiben a leendő elektromos autó töltő kívánt helyéhez különösebb nehézség (pl. jelentős földmunka) nélkül kiépíthető az elektromos betáplálás a villanyórától/elosztószekrénytől, akkor Önnek ideális választás lehet – a nyomvonal hossza alapján meghatározott-  EV töltő kiépítés csomagajánlataink közül a relevánsat. Töltőink telepítését szakképzett villanyszerelő partnereink végzik. Partnereink üzembe helyezik a töltőt és okos töltő esetén segítenek az alkalmazás telepítésében is és természetesen megválaszolják minden felmerülő kérdését.

Kérjen ajánlatot még ma!

miért minket válasszon?

Gyors telepítés

Tudjuk, hogy az idő értékes. Szakértő csapatunk gyorsan és hatékonyan telepíti a töltőberendezéseket, minimális fennakadással az Ön mindennapi életében.

tapasztalt szakemberek

Tapasztalt és képzett szakembereink rendelkeznek a szükséges tudással és eszközökkel, hogy minden telepítést magas színvonalon hajtsanak végre. Folyamatosan képzik magukat az új technológiák terén.

Személyre szabott megoldások:

Ismerjük a helyi viszonyokat és igényeket, és személyre szabott megoldásokat kínálunk, hogy Ön a lehető legjobb szolgáltatást kapja.

technikai támogatás

Bármilyen probléma vagy kérdés esetén gyorsan rendelkezésére állunk, így nem kell hosszú várakozási időkkel számolnia.

hogyan válasszak töltőt?

Az otthoni elektromos autótöltés során többféle megoldás közül választhatunk, attól függően, hogy milyen igényekkel és lehetőségekkel rendelkezünk. Az alábbiakban bemutatjuk a legalapvetőbb töltési lehetőségeket, azok előnyeivel és hátrányaival együtt, hogy könnyebben dönthessen, melyik megoldás a legmegfelelőbb az Ön számára.

AC töltők:

 • Előnyök: Költséghatékonyak, könnyen telepíthetők és a legtöbb háztartásban elérhetők. Ide tartoznak az autókhoz mellékelt gyári vésztöltők is.
 • Hátrányok: Lassabb töltési sebesség a DC töltőkhöz képest.
 • Mikor válasszuk?: Ha költséghatékony és egyszerű megoldást keresünk otthoni használatra.

DC töltők:

 • Előnyök: Nagyon gyors töltési sebesség.
 • Hátrányok: Magas költségek, bonyolultabb telepítés, nem minden háztartásban praktikus.
 • Mikor válasszuk?: Ha gyors töltési időre van szükség, és nem jelent problémát a magasabb beruházási költség.
Melyik töltőt válasszam?

7,4 kW-os töltési teljesítmény:

 • Mikor válasszuk?:
  • Családi házban élünk.
  • 1 fázisú fedélzeti töltő van az autóban.
  • Az ingatlan villamosenergia-betáplálási ellátása magasabb, mint 32A.
  • Inkább éjszaka töltenénk.
  • Biztonságra és kényelemre törekszünk.
 • Előnyök: Megfelelő teljesítmény a mindennapi használathoz, éjszakai töltésre optimalizált, költséghatékony.

11 kW-os töltési teljesítmény:

 • Mikor válasszuk?:
  • Családi házban élünk.
  • 3 fázisú fedélzeti töltő van az autóban.
  • Az ingatlanunknak nincs 32A-nél nagyobb villamosenergia-betáplálási ellátása.
  • Inkább éjszaka töltenénk.
  • Biztonságra és kényelemre törekszünk.
 • Előnyök: Gyorsabb töltési idő, mint a 7,4 kW-os töltőknél, megfelelő teljesítmény családi házas környezetben.

22 kW-os töltési teljesítmény:

 • Mikor válasszuk?:
  • Társasházban élünk, és akár a többi lakóval együtt használnánk.
  • Szeretnénk egyszerű elszámolást az ingatlan üzemeltetőjével.
  • Az ingatlan villamosenergia-betáplálási ellátása magasabb, mint 32A.
  • Nappal is töltenénk, nagy fedélzeti töltési opcióval (inverterrel) rendelkezik az autó.
  • Biztonságra és kényelemre törekszünk.
 • Előnyök: Nagyon gyors töltési idő, ideális több felhasználós környezetben, kényelmes és biztonságos megoldás nagyobb töltési igényekhez.

gyakran ismételt kérdések

Melyik teljesítményű töltőállomásra van szükségem, és milyen gyorsan tudom feltölteni az elektromos autómat?

A megfelelő töltőállomás kiválasztása az autó beépített töltőjétől és az Ön otthoni villamosenergia-ellátásától függ. Az elektromos autók töltési teljesítménye 3,7 kW-tól 22 kW-ig terjedhet. Az autókhoz mellékelt gyári vésztöltők jellemzően AC töltők, melyek általában lassabbak. A leggyengébb pontnak a leggyorsabb töltési idő nevezhető, amely nagyban függ a megfelelő teljesítményű töltő választásától. A töltési időkről szóló összefoglalónkban megtekintheted, hogy bizonyos autók milyen gyorsasággal tölthetők fel legkönnyebben.

Mennyibe kerül egy elektromos autó feltöltése?

Jelenleg átlagosan mintegy 40 forintba kerül 1 kWh elektromos áram. Például egy 33,2 kWh kapacitású BMW i3 teljes feltöltése 33,2 kWh x 40 Ft = (kb.) 1328 Ft-ba kerül. Bővebben itt olvashat erről.

Mi a különbség az AC és DC töltés között?

Az AC (váltakozó áram) és DC (egyenáram) töltés két különböző töltési mód. Az AC töltés a hálózatról érkező váltakozó áramot használja, amit a töltő DC árammá alakít, ami tárolható az akkumulátorban. A DC töltés közvetlenül egyenáramot használ, ami gyorsabb töltést tesz lehetővé. Bővebben itt olvashat erről.

Melyik töltőállomás gyártó a megfelelő számomra?

A kompatibilitás és az élettartam biztosításához érdemes vezető autógyárak által jóváhagyott minőségi gyártót választani. Emellett fontos, hogy a gyártó vagy a viszonteladó biztosítson garanciát.

Mekkora teljesítményű töltőállomást érdemes otthonra telepíteni?

A megfelelő töltőállomás kiválasztásakor figyelembe kell venni az otthoni villamosenergia-ellátás kapacitását. Az AC töltők teljesítménye 3,7 kW-tól 22 kW-ig terjedhet, az autó beépített töltőjétől függően. Ha nincs megfelelő mennyiségű villamos energia, először a hálózat bővítése szükséges.

ro_RORO
[]
×
COD CUPON DE TRANSPORT GRATUIT DE TRANSPORT MARITIM

Utilizați cuponul la checkout pentru a primi gratuit de expediere recompensă pe achiziția dumneavoastră!

Nu, mulțumesc! Doar adăugați articolul în coș și eu plătesc transportul. *Încheind acest formular, vă înscrieți pentru a primi e-mailurile noastre. Vă puteți dezabona în orice moment.